Notícies

“Som dones”, la nova estrena del TCC

som dones

Quatre dones del Quadre Escènic porten a escena el nou espectacle que s’estrena l’11 i el 12 de març al teatre del Catòlic. Un muntatge amb text de creació pròpia escrit a partir de les improvisacions que han realitzat les quatre actrius. La Marta González, la Cristina Mayordomo, la Rosa Morella i la Lourdes Subirà són dones que palpiten sobre les vicisituds del patriarcat. Pugen a l’escenari amb situacions de la vida quotidiana per provocar la reflexió i la contrarietat del públic respecte els canons establerts.

Som dones”, és un espectacle coordinat pel German Gómez, han fet un treball de camp amb 100 dones del barri, de l’Hospitalet i d’altres ciutats que a través d’una enquesta han donat múltiples visions sobre la maternitat, la regla, l’educació, el masclisme, el sexe,… dels resultats se n’ha fet el guió i la posada en escena. Què pensem?…com som? …què volem?

Si vols unes respostes, clica aquí i tria les teves entrades:

https://www.entrapolis.com/organitzador/teatre-centre-catolic-lhospitalet-de-ll

Som dones” és l’acte principal de la Setmana de la Dona” del Centre Catòlic. També hi haurà el “Tetris” de textos de dones (10 de març) i el concert del grup “O’val das Mouras”, el 13 de març.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *