Notícies

Bolo de “Som dones” a Bellvitge

Bolo de “Som dones” a Bellvitge

La temporada teatral del TCC ja va escalfant motors i tot just començar el setembre hi haurà el primer esdeveniment amb “Som Dones” a la Festa Major de Bellvitge. L’espectacle surt de bolo el dimecres 7 de setembre a l’auditori del Centre Cultural de Bellvitge després de l’última funció que es va fer al juny per la Festa Major del Centre.

La Lourdes Subirà, la Cristina Mayordomo, la Marta González i la Laia Grañena coordinades pel German Gómez reprenen els assaigs els últims dies d’agost per encarar la tanda de bolos que comencen a Bellvitge. L’actuació de “Som dones” s’emmarca en el 22è Festival de Teatre Amateur de Bellvitge en el que hi participen 11 companyies més cada dia de les festes del barri.

El grup de “Som dones” té previstes altres sortides al llarg de la temporada 22/23 que ara comença. El 26 de novembre portaran la “Som dones” a la Setmana contra la violència envers les Dones de Vilobí d’Onyar. Més tard, al gener, seran a l’Auditori de La Torrassa, i el 26 de Febrer a la Mostra de Teatre Amateur de Palau de Plegamans.

Som Dones

Dimecres, 7 de setembre. 19:30h.

Centre Cultural de Bellvitge

(Plaça de la Cultura, 1. Metro L1 i RENFE estacions de Bellvitge)


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *