Notícies

“Adreça desconeguda” al concurs de Cornellà

adreça desconeguda a Cornellà

El concurs de teatre amateur de Cornellà ha començat aquest diumenge amb la funció d’ “Adreça desconeguda” del Quadre Escènic a la sala de l’Orfeó Catalònia. Un centenar de persones han assistit de públic al passi que va sortir prou bé. Amb molta intensitat, tot i que s’han de pulir alguns detalls i el grup continuarà els assaigs.

L’organització del concurs, especialment el Joan ,responsable tècnic de l’Orfeó Catalònia, han facilitat molt les feines de muntatge i il.luminació. L’ “Adreça desconeguda” dirigida pel Frede Morron és un dels sis espectacles que participen d’aquesta fase del concurs seleccionats entre 46 candidatures d’espectacles de tot Catalunya. La votació popular del públic assistent ha donat al muntatge del TCC un promig de 9,15 punts.

L’equip d’Adreça desconeguda ha passat una nova jornada de bolo amb bon rotllo, sobretot pel dinar organitzat pel responsable de vídeo del grup, l’Oriol Nogueras.Si voleu acudir a algun dels espectacles del concurs de Cornellà, aquí teniu el programa: https://www.entrapolis.com/es/pass/275/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *