Notícies

IV Congrés de Pastorets de Catalunya

EL TCC PARTICIPA AL CONGRÉS DE PASTORETS

Una delegació del Teatre Centre Catòlic participarà al pròxim Congrés de Pastorets de Catalunya que es farà l’11 i 12 de març a l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà.

El TCC de l’Hospitalet hi envia 4 participants: els directors d’Els Pastorets de l’Hospitalet, Mariona Montes i Martin Mula, la responsable de maquillatge Maribel Hidalgo i l’actriu Anna Gonzàlez formen la delegació de Catòlic. Estava previst també la presència de l’actor Josep Ma. Codina que tot just aquest any s’ha retirat del muntatge, però no hi podrà acudir.

La Mariona i el Martin s’han inscrit a les ponències de direcció on es debatrà d’aspectes com ara l’adaptació dels Pastorets a la realitat de gènere, mitjans i xarxes socials, voluntariat i professionals. També als tallers de tecnologies digitals i de foc a l’escenari. L’Anna Gonzàlez també s’ha inscrit al taller de foc, al de màgia i als de maquillatge, juntament amb la Maribel. La seva assistència ha de servir per adquirir recursos i idees per a intentar aplicar en les pròximes edicions d’Els Pastorets de l’Hospitalet.

El congrés és un espai de trobada dels més de 60 espectacles de Pastorets que es programen al país i que organitza la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. L’últim es va fer fa 13 anys.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *