QUETCC

Arlequí, criat de dos amos

Sinopsi

El 1994 el grup de joves del QUETCC, “La Bacanal Teatre” havia seguit dos anys llargs un treball de formació i assaigs del gènere de la Commedia dell’arte amb el Javier Villena. Havien estrenat “Tafalitats” del teatre de l’absurd i “La Pau retorna a Atenes” una comèdia adaptada a la tècnica de l’ús de les màscares aportada al grup per Villena.

Es plantejava el repte de fer un muntatge propiament d’aquest gènere teatral amb els personatges i estereotips propis de la Commedia dell’arte, la tarima, els embolics a partir d’un muntatge del Piccolo teatre de Milà.

L’Arlequí va ser un èxit de la companyia i va marcar una fita dins la trajectòria del QUETCC modern. Va fer una gira de 10 representacions, l’obra teatral del QUETCC que més ha voltat. Va guanyar un premi a la Mostra de teatre Juvenil de Catalunya, i va estar en cartell 4 dies al Teatre Joventut dons la programació de teatre professional de la ciutat amb un miler d’espectadors. L’Arlequí també va obrir la carrera professional d’actors a alguns dels seus membres.

Galeria d'imatges