Notícies

Pastorets 2022. Comença la temporada de Pastorets al Catòlic

pastorets 2022 2023

Recordes el final dels PASTORETS 2021? Un àngel contempla l’estampa del pessebre. Cabells rinxolats, somriure innocent, túnica blanca i de sobte la riallada de Satanàs irromp al pati de butaques i l’angeleta es tomba mirant els espectadors de fit a fit. De sota el vestit blanc en surt una llarga cua de dimoni vermellota i negra.

“Al loro!”. Semblava que tot estava escrit i fet, però l’Avern no estava derrotat del tot i l’angeleta ens anunciava uns PASTORETS 2022 plens de revenja. Si serà l’any dels dimonis o no, també dependrà de tu.

Si vols participar al projecte PASTORETS 2022 has de començar a fer punta al llàpis, repassar paper i sobretot portar les ganes a la reunió general que es farà aquest dimecres 14 de setembre a les 20h al teatre de l’entitat.

La Mariona Montes assumeix un segon any la direcció del muntatge i explicarà el projecte en la reunió d’aquest dimecres al vespre. Si vols fer Pastorets, si desitges fer un paper i mai has gosat a demanar-ho, si vols aportar idees per a l’escenografia o el vestuari, vine dimecres 14 de setembre a les 20h 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *