Notícies

Capsa de Somnis. Quina temporada!!

capsa de somnis

Setembre de 2019. Reunió de l’equip de monitores. Totes il·lusionades per començar de nou el curs:

-Bé enguany tenim el mateix nombre d’infants i joves que el curs anterior -engeguen els coordinadors- així que a tope amb la feina que tenim!

-Ei! Recordeu que ens toca fer Pastorets infantils! I els altres grups, alguna cosa relacionada.            -afegeix el monitor amb més experiència.

-Jo dubto, que tal com estan les coses ara mateix pel tema COVID, puguem fer res al desembre…

-Ja està el pessimista de sempre parlant! -diu una altra monitora.

-Com vulgueu. Però ja he avisat!

Desembre de 2019. Reunió per videoconferència. Ja no eren flors i violes… S’activen assaigs telemàtics. Teatres encara tancats i alguna esperança per alguns:

-Bé, està clar que no podrem fer res per Nadal. Així que… què podem fer?

-Al març o l’abril alguna coseta! Segur que ja podrem actuar al teatre!!! Vinga va!

-Ehemm….. nosaltres ja hem parlat amb el grup i no farem res fins el juny perquè, veient el panorama, el grup ha vist que pel març hi ha poques esperances que els teatres obrin. El grup decideix i així serà.

-Ja torna a sortir el pesat pessimista de sempre! Una mica d’optimisme! Però si així ha decidit el vostre grup, cap problema.

Juny de 2020, Acabem el curs i valorem. Evidentment, al març i l’abril no vam poder fer res com a Capsa de Somnis. Però al juny, sí!!!!!!

-Bé! Les obres, bé. No creieu?

-A la nostra potser li ha faltat algun assaig més amb tots els joves… però bé!

-Molt bé, tot i que als darrers assajos patíem.

-El nostre grup va decidir conjuntament una de les opcions més sàvies que podíem i vam passar d’assajar dues obres a centrar-nos en una. L’obra del juny… i el resultat no podia haver estat millor.

–Bé… en resum, tros de pessimista, és que tot ha anat bé malgrat la incertesa que ens ha envoltat tot aquest curs. Incertesa estressant per haver-se d’adaptar cada setmana al que ens anava dient el PROCICAT. Ara a descansar i ens veiem per les inscripcions que farem durant LES DUES PRIMERES SETMANES DE SETEMBRE. Si podem, és clar!

Equip de monitores de Capsa de Somnis.

BON ESTIU!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *