Notícies

46è Premi de teatre Memorial Margarida Xirgu

46è Premi de teatre Memorial Margarida Xirgu

El proper dia 6 de juliol a les 19h tindrà lloc l’acte de proclamació del 46è Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu a la millor interpretació femenina de la temporada teatral Barcelonina i que atorga l’Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) i l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de: la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya (JORGC), l’ICUB de l’Ajuntament de Barcelona i el Festival Grec 2020, i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

L’acte tindrà un format radiofònic, en un programa especial emès a través de Ràdio Molins de Rei (Freqüència 91.2 MHz) on l’actriu i darrera guanyadora del Premi Xirgu, la Mercè Managuerra es posarà en contacte telefònic directe amb la premiada d’enguany per notificar-li el guardó, tot just després que Elisa Poch, en representació del grup 15 Arcades de Molins de Rei i representant del Jurat Xirgu llegeixi l’acte de proclamació.

El programa comptarà  amb altres intervencions com la d’Ignasi Roda i Miquel Agell, de l’ADB,  i la de la joiera Anna Puig que és l’encarregada de crear l’anell exclusiu, símbol i guardó de Premi Xirgu.

La regidora de cultura de Molins de Rei, Ainoa Garcia. Tancarà el programa així com l’excel·lentissim Alcalde de Molins de Rei, Xavier Paz.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *